Ga naar de inhoud

meest recent

Ex-Red Flame Aline Zeler zet punt achter voetbalcarrière

 za 4 mei 2019 13:13
Aline Zeler stopt met voetballen.

Aline Zeler heeft op 35-jarige leeftijd besloten het voetbal achter zich te laten. De ex-Red Flame eindigt haar loopbaan bij PSV Eindhoven.

Aline Zeler heeft gisteren in Zwolle haar laatste officiële wedstrijd gespeeld. De Belgische recordinternational vindt het tijd om iets anders te doen.

 

Zeler, die dit seizoen actief was bij PSV Eindhoven bracht het nieuws via Twitter. "Na 30 jaar voetbal en 15 jaar op het hoogste niveau neem ik afscheid van de sport. Ik ben heel blij om mijn carrière met een buitenlandse ervaring in Eindhoven af te sluiten. Ik heb zoveel jaren genoten en heb veel geleerd."

 

Zeler had al eerder aangegeven dat ze beloftecoach zal worden bij de vrouwen van PSV.

Zeler speelde onder andere voor Standard, Sint-Truiden en Anderlecht voor ze naar PSV vertrok. Ze heeft 9 opeenvolgende Belgische landstitels op haar naam staan en won tot 3 keer toe de Beker van België. Met 109 caps is ze ook recordinternational bij de nationale vrouwenploeg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.