• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Bart Cannaerts midden in het feestgedruis: "Een van de mooiste dagen van mijn leven"

  KV Mechelen pakte voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de Beker van België. Na de wedstrijd barstte het feest onmiddellijk los. Onze man ter plaatste mengde zich in de festiviteiten en kwam terug met deze beelden.

  Feest tussen de spelers

  Na het laatste fluitsignaal stormde de volledige Mechelse bank het veld  op. De coaches en staf vielen elkaar in de armen, terwijl de spelers meteen de meegereisde supporters gingen opzoeken.

  Bart Cannaerts: "Een van de beste dagen van mij leven"

  Ook Bart Cannaerts was in de wolken na de bekerwinst. De stadionomroeper van KV Mechelen mocht de beker zelf het veld opdragen en werd tot zijn eigen ongeloof door coach Vrancken zelfs onderbroken tijdens het interview. "Ik heb een kind en dat is sowieso de beste dag van mijn leven, maar dit is toch een van de beste dagen van mijn leven."

  Rob Schoofs: "Hiervoor begin je als kleine jongen te voetballen"

  De spelers zelf waren natuurlijk ook door het dolle heen. Volgens Rob Schoofs is de Beker winnen het mooiste wat er is: "Hiervoor begin je als kleine jongen te voetballen. Van een finale met zo'n einde droomt iedereen."

   

  Doelman Verrips: "Dit is fantastisch voor iedereen hier in Mechelen. Ik ga er vooral heel erg van genieten." Nikola Storm vertelde tot slot nog dat zijn droom is uitgekomen: scoren en een assist geven in een bekerfinale.

  Bekijk het sfeerverslag van de viering op de Grote Markt in Mechelen