• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Instagramsensatie "Iraanse Hulk" stapt in de kooi

  De Iraniër Sajad Gharibi gaat zich aan Mixed Martial Arts wagen. De indrukwekkende kolos zal het voor zijn eerste professionele gevecht opnemen tegen een Braziliaan, die net als hij de bijnaam Hulk draagt.

  Sajad Gharibi, bijgenaam de Iraanse Hulk, is een enorme hit op Instagram, met bijna 450.000 volgers. Die vergapen zich aan zijn indrukwekkende lichaam. Niet de 188 centimer lengte valt daarbij op, wel zijn 180 kilogram, verdeeld over enkele stronken van benen en armen en een onwaarschijnlijke borstpartij.

   

  Gharibi was tot nu toe powerlifter, maar wil nu zijn kracht gebruiken om andere mensen in elkaar te slaan. Eerder al liet hij weten eigenhandig IS op een hoopte te willen vegen, maar nu richt hij zijn pijlen op het kooivechten. De Braziliaan Romario Dos Santos Alves, bijgenaamd de Braziliaanse Hulk en ook geen doetje, wordt zijn eerste tegenstander.

  Enkele foto's van Gharibi

  Deze Braziliaan stapt tegen de Iraanse Hulk in de kooi