• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Nog geen afscheiding in de halve finales van de play-offs in het hockey

  Léopold

  Léopold redde de terugmatch in de slotfase tegen Dragons.

  De heenmatchen van de halve finales in de play-offs van het hockey zijn allebei op een gelijkspel geëindigd. Dragons en Léopold hielden elkaar in evenwicht in Brasschaat, terwijl Herakles en Beerschot hetzelfde deden in Lier.

  De grote titelpretendenten lieten zich al in de voorgaande rondes verrassen en dus gingen we de halve finales van de play-offs in zonder uitgesproken favoriet. De heenmatchen maakten ons alvast niet veel wijzer.

   

  Herakles is op 11 en 12 mei de gastheer van de finale en wil daar dus graag zelf bij zijn. Aan de wilskracht zal het zeker niet liggen, want tegen Beerschot maakte het een 0-2- en 1-3-achterstand goed, dankzij goals van Jennes, Keusters en Haig.

   

  Dragons heeft nog altijd uitzicht op een 5e titel op een rij, ondanks het vertrek van tal van toppers in de zomer (de broers Van Doren, Wegnez, Hendrickx, Stockbroeckx,...). Toch slaagde het er niet in tegen Léopold in eigen huis het verschil te maken. In het laatste kwart leidde het nog met 2-0, maar na 2 uitsluitingen kon de ploeg uit Ukkel toch nog een gelijkspel uit de brand slepen.

  Bekijk een samenvatting Dragons-Léopold (2-2)

  Uitslagen en programma halve finales

    heen terug
  Dragons Léopold 2-2 5 mei
  Herakles Beerschot 3-3 "
  Felix Denayer

  Felix Denayer gaat voor een 5e titel op een rij met Dragons.