• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Einde seizoen voor Rüdiger: Sarri mist belangrijke pion in verdediging

  Antonio Rüdiger liep de blessure op tijdens de wedstrijd tegen Manchester United.

  Antonio Rüdiger zal de rest van het seizoen niet meer beschikbaar zijn voor Chelsea. De Duitser onderging een operatie aan zijn linkerknie en mist de laatste 2 competitieduels en de eindfase van de Europa League.

  Antonio Rüdiger viel vorige week uit tegen Manchester United. Hij werd succesvol geopereerd aan de meniscus van zijn linkerknie. De Duitse international is een vaste waarde in de verdediging van Sarri. 

   

  De 26-jarige speelde al 44 wedstrijden voor Chelsea dit seizoen. Rüdiger zal de wedstrijden tegen Watford en Leicester missen. Wedstrijden die absoluut gewonnen moeten worden als Chelsea zeker wil zijn van een plaats in de top 4 en een ticket voor de Champions League volgend seizoen.

   

  Chelsea speelt ook nog de halve finale van de Europa League. De Londenaars staan tegenover Eintracht Frankfurt. 

   

  De blessure van de Duitser is een kans voor Andreas Christensen. De Deen kan zich zo tonen aan Sarri.