Casillas buiten levensgevaar na hartaanval: "Bedankt voor de steun"

  Iker Casillas heeft vandaag een hartaanval gekregen op de training bij zijn club Porto. De doelman is naar het ziekenhuis gevoerd en is buiten levensgevaar, laat Porto weten.

  "Iker Casillas kreeg woensdagochtend tijdens de training een mycardioinfarct", laat Porto weten in een mededeling. "Iker werd naar het ziekenhuis gevoerd, waar hij behandeld werd. Intussen is hij stabiel en maakt hij het goed."

   

  Later op de avond kwam Casillas ook zelf met een gerustellend bericht op Twitter. "Flink geschrokken, maar alles is in orde. Alles is gecontroleerd. Heel erg bedankt voor al jullie steun en berichtjes", zegt de Spanjaard.

   

  Casillas is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Portugese club en verdedigde daarvoor jarenlang het doel van Real Madrid. Hij speelde meer dan 700 wedstrijden voor de Koninklijke, waarmee hij onder meer 3 keer de Champions League won. Casillas was ook jarenlang de nummer 1 bij Spanje. Met La Roja won hij 2x het EK en 1x het WK.

  Casillas op zijn ziekenbed: "Bedankt voor alle steun"

  Veel steunbetuigingen voor Casillas op Twitter: