• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Hamstringblessure vergalt afscheid van Ramsey bij Arsenal

  Afscheid in mineur voor Aaron Ramsey bij Arsenal.

  Aaron Ramsey heeft zijn laatste wedstrijd voor Arsenal gespeeld. De middenvelder, die volgend seizoen het shirt van Juventus aantrekt, zal niet meer in actie komen door een hamstringblessure.

  Aaron Ramsey  liep in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Europa League tegen Napoli een hamstringblessure op en de schade is groter dan gedacht. "Het is het einde van het seizoen voor Aaron", vertelde coach Unai Emery.

   

  Ramsey zal dus niet meer in actie komen voor Arsenal, want de 28-jarige middenvelder maakt in de zomer transfervrij de overstap naar Juventus. De Welshman staat sinds 2008 onder contract bij Arsenal.

  De update van Arsenal: