• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Nieuwe tactiek? IJshockeyer schiet schaats opponent kapot en scoort

  Brent Burns en Erik Karlsson vieren terwijl Alexander Kerfoot zijn kapotte schaats bekijkt.

  Brent Burns, verdediger van de San Jose Sharks, heeft een nieuwe manier gevonden om vrij te komen op het ijs: de ijshockeyer schoot eerst de schaats van zijn tegenstander kapot om daarna te scoren. Bekijk de video.

  Het was een grappig beeld: Alexander Kerfoot van de Colorado Avalanche blokkeerde het schot van Brent Burns van de San Jose Sharks met zijn schaats. De schaats van Kerfoot was kapot. De vrijstaande Burns kon daarna scoren.

   

  De zege leverde het San Jose niet op. Colorado won de wedstrijd met 3-4 en zo staat het na 2 wedstrijden in de halve finales van de Western Conference gelijk: 1-1.