• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  PSV kan in volle titelstrijd niet rekenen op sterspeler Lozano

  Lozano blesseerde zich in de wedstrijd tegen Willem II.

  Lozano blesseerde zich in de wedstrijd tegen Willem II.

  PSV kan in de slotfase van de competitie geen beroep meer doen op flankaanvaller Hirving Lozano. De Mexicaan liep donderdagavond in de wedstrijd tegen Willem II een blessure op aan de rechterknie.

  Hirving Lozano (23) was dit seizoen een van de sterkhouders bij PSV. In 30 wedstrijden in de Eredivisie maakte hij 17 doelpunten en gaf hij 11 assists. De Eindhovense club is nog in volle titelstrijd verwikkeld met Ajax. Twee speeldagen voor het einde hebben beide ploegen 80 punten verzameld. Ajax is leider door een indrukwekkend doelpuntensaldo van +81.

   

  "Ik ben opgelucht dat er geen schade aan mijn kruisband is, maar ik baal er natuurlijk ontzettend van dat ik in de beslissende fase van de competitie niet meer op het veld zal staan. Mijn revalidatie is nu begonnen en ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer topfit te zijn," vertelt Lozano.