• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Jamie Vardy verklaart zijn liefde voor Youri Tielemans: "Sign him up"

  Jamie Vardy en Youri Tielemans

  Jamie Vardy en Youri Tielemans

  Youri Tielemans is zich populair aan het maken in Leicester. De fans, coach Brendan Rodgers en nu ook sterspeler Jamie Vardy willen dat Tielemans zijn uitleenbeurt van Monaco omzet in een definitieve transfer naar Leicester.

  Youri Tielemans opende zondag met een kopbal de score in de wedstrijd tegen Arsenal. Met minstens een goal of een assist in zeven van zijn laatste negen matchen heeft Tielemans de harten veroverd in Leicester.

   

  Met de gezangen "Sign him up, sign him up" maakten de fans duidelijk dat ze Tielemans defnitief willen overnemen van Monaco. Dat is ook het plan van coach Brendan Rodgers en ook Jamie Vardy is overtuigd. In een dubbelinterview verklaarde hij zijn liefde voor onze landgenoot.