• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Anderlecht stelt verbindingsman met supporters aan: "Aanspreekpunt voor de fans"

  Hooreman

  Christophe Hooreman was al een tijdje lid van de Fanboard van Anderlecht.

  Christophe Hooreman is voorgesteld als Supporter Liaison Officer (SLO) van Anderlecht. Hij moet de brug slaan tussen de supporters en de club.

  De voorbije weken en maanden waren er enkele incidenten met de supporters van Anderlecht, met de rookbommen en vuurpijlen in Luik - waardoor de match werd afgelast - als dieptepunt. Met Christophe Hooreman als SLO hoopt Anderlecht weer wat meer vat te krijgen op zijn fans.

   

  "Het is de bedoeling dat ik een aanspreekpunt voor de supporters word", zegt Hooreman. "Ze kunnen bij mij terecht met al hun wensen en opmerkingen, waarna ik die dan ter sprake breng bij de club. Dat kan gaan over sfeer, veiligheid, comfort,... Zo maken we allemaal samen de club beter."