• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Vanhoenacker pakt 1e zege: "De oude man deed het niet slecht"

  Marino Vanhoenacker viert zijn 1e zege van het seizoen.

  Marino Vanhoenacker heeft de halve triatlon van Sardinië gewonnen. De 42-jarige triatleet is in vorm, ook al was hij nerveus voor deze wedstrijd. "Zou de oude man nog altijd presteren", vroeg Vanhoenacker zich af.

  Marino Vanhoenacker heeft zijn 1e overwinning van het seizoen beet. Hij won in Sardinië de halve triatlon en is in goede vorm. "Ik was niet slecht, helemaal niet slecht,  waarschijnlijk zelfs redelijk goed", zei Vanhoenacker achteraf lachend op Twitter.

   

  De 42-jarige triatleet heeft al heel wat op zijn palmares staan. Hij won vorig jaar in Australië zijn 17e Ironman en is de enige triatleet die op elk continent een Ironman heeft gewonnen.

   

  Vanhoenacker liet eerder dit jaar al weten dat hij de oudste Ironman-winnaar wilt worden.