• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Neymar deelt tik uit aan scheldende Rennes-fan: "Niemand zou onverschillig blijven"

  Na de nederlaag ging Neymar een tijd mokken op de bank.

  De comeback van Neymar als basisspeler van PSG is niet zoals (door hem) gehoopt afgelopen. De Braziliaan scoorde zaterdagavond wel een doelpunt in de bekerfinale tegen Rennes, maar zag de trofee na een penaltyreeks in rook opgaan. De Braziliaan reageerde achteraf bijzonder teleurgesteld. 

  "Iedereen is triest. Het gevoel is slecht, maar nu kunnen we er niets meer aan veranderen", zei Neymar na de finale. "Ik heb zonder pijn kunnen spelen en was ook beslissend met een goal en een assist, maar dat goede gevoel verdwijnt."

   

  "We hebben geen doelen meer, maar we willen het seizoen toch nog in schoonheid eindigen. De horrortackle van Mbappé? Hij is nog jong en moet veel leren. Niet alleen hij trouwens. De scheidsrechter was volgens mij ook slecht vandaag."

   

  De grote teleurstelling van de PSG-ster uitte zich ook fysiek. Toen de PSG-spelers hun medaille moesten ophalen, werden ze uitgelachen door de supporters van Rennes. Voor Neymar was de maat vol. Hij deelde een tik uit aan een man die hem treiterend aan het filmen was.

   

  Een reactie van PSG op het incident is er nog niet, zelf reageerde Neymar wel kort op de sociale media.

   

  "Heb ik slecht gereageerd? Ja. Maar niemand zou hier onverschillig bij blijven", schreef de Braziliaan als commentaar bij de Instagram-post van een vriend die het voor hem opnam.

  Neymar haalt uit naar een fan van Rennes

  Al werd hij wel geprovoceerd door de supporter