• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Cheetahs en Tornados trekken met snelle chrono's naar World Relays

  In Amerika hebben enkele Belgische atleten vertrouwen getankt voor de World Relays. Camille Laus scherpte haar persoonlijk record op de 200 meter aan. Dylan Borlée en Jonathan Sacoor liepen hun beste chrono's van het seizoen.

  De Belgische selectie reist midden volgende week af naar Japan. Daar staan op 11 en 12 mei de World Relays op het programma. Twee van de mannen die aan de start zullen staan op de 4x400m liepen afgelopen nacht hun beste tijd van het seizoen. In Gainesville liep Jonathan Sacoor in de reeksen naar 46"43. Hij is zo de snelste Belg van het seizoen.

   

  In Irvine werd Dylan Borlée tweede. Hij was acht honderdsten trager dan de Braziliaanse winnaar. Zijn 46"49 was wel zijn snelste tijd van het seizoen tot nu toe.

   

  Er waren ook twee Belgian Cheetahs aan de slag in Amerika. Camille Laus finishte als vijfde op de 200 meter en bracht haar persoonlijk record van 23"97 naar 23"79. Hanne Claes volgde even later als zesde in 24"00.