Na drie jaar afwezigheid keert Norwich City terug naar de Premier League

  Norwich City-fans

  Na drie jaar afwezigheid keren de Norwich-fans weer naar de Premier League.

  Norwich City heeft zich verzekerd van de promotie naar de Premier League na een 2-1-zege tegen Blackburn Rovers. Sheffield United volgt niet veel verder en staat ook op een zucht van de promotie.

  Norwich had slechts een punt nodig om de promotie af te dwingen na een afwezigheid van drie jaar op het hoogste niveau in Engeland. Goals van Marco Stiepermann en Mario Vrancic zorgden voor niet één, maar drie punten en een ticket naar de Premier League. 

   

  "Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden", vertelt aanvaller Stiepermann bij Sky Sports. "De jongens waren ongelooflijk dit seizoen. We hadden zo'n goede teamgeest en de groep hangt echt samen. Het voelt allemaal onwezenlijk, het is een droom die uitkomt. Ik ben zo blij voor de spelers, ze verdienen het."

  De titel werd uitbundig gevierd