• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Deense winnaar E3 Harelbeke voor junioren gaat er even bij liggen

  Tobias Lund Andresen heeft in Harelbeke de E3 Binckbanck Classic voor junioren gewonnen. Een knappe prestatie, al was het zijn viering die nadien over de tongen rolde.

  Na 118 kilometer haalde de 16-jarige Deen het ruim afgescheiden van zijn eerste achtervolgers. De Brit Leo Hayter hield op 1'04" de Nederlander Axel van der Tuuk voor de tweede plek achter zich. Jasper Dejaegher was met een zevende plaats de beste Belg.

   

  Het meest opmerkelijke beeld uit de wedstrijd speelde zich af aan de eindmeet, waar de Deense winnaar uitpakte met een nogal aparte viering. Andresen legde zich op de grond, rustte even uit, stak zijn fiets vervolgens weer in de lucht en ging daarna pas over de meet.

  De aankomst van Tobias Lund Andresen

  Het podium in Harelbeke