• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Pique time will be Messi": humor op verkeersborden in Manchester

  Dit bord fleurde Manchester op na de officiële aanstelling van Ole Gunnar Solskjaer.

  Dit bord fleurde Manchester op na de officiële aanstelling van Ole Gunnar Solskjaer.

  De voorbije weken doken er weer opvallende verkeersborden op in de straten van Manchester. De verkeersbazen in Manchester staan er al enkele jaren bekend voor het vinden van leuke voetbal-gerelateerde woordspelingen.

  Voor de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona werden bestuurders gewaarschuwd met de boodschap:"Pique time will be Messi, consider using tram or bus."  Nadat Manchester United aankondigde dat Ole Gunnar Solskjaer officieel manager van de club zou werden, verscheen "Ole's at the wheel, keep your hands on yours" op de borden.

   

  Transport for Greater Manchester liet weten dat ze er met de borden voor wilden zorgen dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte werden gebracht van de geplande evenementen. "We zijn blij dat de luchtige boodschappen bij de mensen in de smaak vallen en dat we op die manier kunnen waarschuwen voor mogelijke vertragingen."

  Een greep uit de woordspelingen: