• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Meesseman zet vierde Russische landstitel in prijzenkast

  Emma Meesseman won dit seizoen ook al de Euroligue.

  Emma Meesseman (25) heeft haar vierde landstitel met Jekaterinenburg op zak gestoken. Onze landgenote droeg haar steentje bij in de derde finalematch. Tien dagen geleden volgde Jekaterinenburg zichzelf al op als winnaar van de Euroleague.

  Jekaterinenburg domineert het Russische basketbal en veroverde vanavond al zijn elfde basketbaltitel op een rij.

   

  Voor Emma Meesseman is het de vierde Russische titel naeen. Rivaal Dinamo Koersk werd vanavond een derde keer geklopt: 64-68. Meesseman scoorde 9 punten.

   

  Jekaterinenburg won eerder dit seizoen ook al de Russische beker (waar enkel Russische speelsters in actie komen) en de Euroleague. Meesseman trekt nu naar de VS, waar ze aan de slag gaat bij de Washington Mystics in de WNBA.