• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Komt Lokeren in Colombiaanse handen? "We zien wel wat er van komt"

  Roger Lambrecht.

  Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht zoekt een nieuwe eigenaar.

  Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht is nog steeds op zoek naar een overnemer voor de degradant uit de Jupiler Pro League. Intussen zou een Colombiaanse investeringsgroep interesse tonen in Lokeren. "Er zijn al dikwijls buitenlanders geweest die interesse gehad hebben", vertelt de preses in een korte reactie aan onze redactie. 

  Voorzitter Roger Lambrecht wil zijn club van de hand doen, maar voorlopig is er nog geen witte rook op Daknam. Daar kan de komende dagen verandering in komen, want in Colombia zou de interesse in Lokeren aangewakkerd zijn. 

   

  Preses Lambrecht wilde niet te veel kwijt over de Zuid-Amerikaanse belangstelling. "Er zijn veel geïnteresseerden. Er zijn al dikwijls buitenlanders geweest die interesse gehad hebben. Of deze groep concreet is? We zien wel wat er van komt. Meer zeggen we niet", klonk het bij Lambrecht.