• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Braziliaanse topvolleybalspeelster valt flauw tijdens interview

  Jacqueline Carvalho woonde de wedstrijd bij van SESI São Paulo tegen EMS Taubaté Funvic.

  Jaqueline Carvalho, een bekende volleybalspeelster uit Brazilië, is tijdens een live interview over het mannenvolleybal in haar land het bewustzijn verloren. Carvalho, een olympische medaillewinnares, kreeg een bloeddrukval door de hitte in de zaal.

  De speelster zat in de tribunes om de openingswedstrijd van de finales van de Braziliaanse Superliga bij te wonen. Tijdens een spelonderbreking stond ze de media te woord, maar haar interview was maar van korte duur. 

   

  Carvalho, die zowel op de Spelen van 2008 in Peking als op die van 2012 in Londen olympisch goud won met Brazilië, zakte al snel in elkaar. De journaliste met dienst schoot haar te hulp, samen met verschillende spelers en een teamdokter. Die laatste verklaarde later dat Carvalho een bloeddrukval kreeg door de hitte in de arena.