• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lukebakio nog niet bezig met transfer: "Ik focus op mijn spel"

  Dodi Lukebakio maakte dit seizoen al 10 doelpunten voor Fortuna Düsseldorf.

  Dodi Lukebakio maakte dit seizoen al 10 doelpunten voor Fortuna Düsseldorf.

  Dodi Lukebakio (21) heeft in een interview met Duitse krant Sport Bild gereageerd op de geruchten die hem in verband brengen met een mogelijke transfer. "Mijn zaakwaarnemers houden zich met mijn toekomst bezig, maar ik concentreer mij enkel op mijn spel." 

  De flankaanvaller ligt dankzij zijn goede prestaties van afgelopen maanden goed in de markt. Onder meer Schalke 04 en Leipzig zouden interesse tonen in de jonge Belg. Dit seizoen speelde hij bij Fortuna Düsseldorf 27 wedstrijden waarin hij 10 keer scoorde en 4 assists gaf. Het jeugdproduct van Anderlecht ligt momenteel nog onder contract bij Engelse club Watford, dat hem uitleent aan de Duitse club.     

   

  Lukebakio trekt zich voorlopig niet al te veel aan van de transfergeruchten: "Dat er interesse is voor mij, geeft mij natuurlijk een geweldig gevoel. Daar moet je van genieten en het stuwt mijn prestaties ook naar een hoger niveau. Maar wanneer je je als speler bezighoudt met je toekomst, lijden je prestaties daaronder. Het is enkel door je op je spel te concentreren en doelpunten te maken dat je bij je droomclub terecht kan komen."

  Bekijk hier een interview met Dodi Lukebakio in onze "New Kids on the Block"-reeks