• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Advocaat makelaarsbureau: "Een misverstand, misschien een naamsverwarring?"

  Tim Dierynck

  Advocaat Tim Dierynck vertegenwoordigt makelaarsbureau One Goal Management.

  De politie heeft vandaag niet alleen een huiszoeking gedaan bij Anderlecht, maar ook bij het makelaarsbureau dat de transfer van Mitrovic naar Newcastle geregeld zou hebben. De advocaat van dit kantoor beweert dat het om een misverstand gaat. "Mijn cliënte heeft niets met die transfer te maken."

  "Mijn cliënte was enorm verrast en zelfs verbijsterd dat er plots een huiszoeking bij haar is gebeurd", zegt advocaat Tim Dierynck aan vrtnws. "Het zou verband houden met de transfer van ex-Anderlecht-spits Aleksandar Mitrovic naar Newcastle, maar ze heeft mij verzekerd dat ze daar helemaal niets mee te maken heeft. Ze is daar niet tussengekomen."

   

  "De naam van mijn cliënte moet op een of andere manier op een document verzeild geraakt zijn of er moet sprake zijn van een andere vennootschap met dezelfde naam maar in een ander land. Maar zoiets zouden ze toch op voorhand nagekeken moeten hebben."

   

  De beschuldigingen zijn niet min, namelijk bendevorming en witwassen. "Mijn cliënte betreurt dat haar naam zo wordt besmeurd in de media. Ze is onschuldig, ze heeft niets te maken met bendevorming en witwassen. Ze werkt als makelaar en als bemiddelaar in de meest ruime zin van het woord, maar is niet betrokken bij internationale toptransfers. Anders was de naam van One Goal Management wel bekender geweest."

   

  Meester Dierynck maakt zich geen zorgen dat de échte waarheid nog aan het licht zal komen. "Ik ben overtuigd dat dat wel zal blijken uit het verhoor. We zullen in ieder geval zo goed mogelijk meewerken aan het onderzoek om dit misverstand uit de wereld te helpen."