Domineert Mathieu van der Poel binnenkort ook op een BMX?

  Een dag na zijn krachttoer in de Amstel Gold Race is alleskunner Mathieu van der Poel op het BMX-circuit van Zolder gespot. Niet om zelf te crossen, wel om zijn kameraad Bram De Laat aan te moedigen.

  Het voorbije weekend stonden op het racecircuit van Zolder de 3e en de 4e manche van de Europabeker BMX op het programma. Mathieu van der Poel liep er ook rond. De fiets-, cross- en mountainbikekampioen kwam op paasmaandag supporteren voor zijn goeie vriend Bram De Laat.

   

  Voorlopig heeft Van der Poel dus geen plannen op een BMX-fiets. Na zijn knallers in het veld en op de weg legt hij zich nu toe op het mountainbiken. Volgende maand gaat de Nederlander de strijd aan met wereldkampioen Schurter in de Wereldbekermanches van Albstadt in Duitsland en Nove Mesto in Tsjechië.

  Van der Poel (l) en zijn vrienden op de startheuvel:

  Instagram Mathieu van der Poel

  Bram De Laat en Mathieu van der Poel:

  Instagram Axel Roelants