• home
 • video
 • pas verschenen

  Naesen vloekt bij de start van de Amstel: "Van der Poel start? Doeme, hé"

  Een goedlachse Oliver Naesen bij de start in Maastricht.

  Na de demonstratie van Mathieu van der Poel in de Brabantse Pijl stuurde Oliver Naesen een opvallende tweet de wereld in. Bij de start van de Amstel Gold Race ging de olijke Naesen daar nog even op door.

  "That moment you realise you're racing Mvdp this weekend", schreef Oliver Naesen woensdag op Twitter na de Brabantse Pijl, met "God help us all" als duidelijke boodschap.

   

  "Ik heb slecht nieuws voor jou: hij start", vertelde onze reporter Maarten Vangramberen vanochtend aan Naesen. "Doeme, hé", lachte de ex-Belgische kampioen bij onze camera.

   

  "Of hij de topfavoriet is? Voor jou niet misschien? Oké ja, voor mij ook. Dat hij zijn witte broek aan heeft? Dat mag, hé. De groten mogen dat. Dat zo'n broek beter is dan een bruine? Tot het regent, dan is die witte broek ook niet top, hoor. Maar het ziet er goed uit voor hem."

   

  Naesen klonk zelf ook optimistisch bij de start. "Er zit eigenlijk nog veel in de tank. Of toch beter dan vorig jaar na al die valpartijen. Ik voel me fris en heb een beetje spijt dat mijn vakantie al geboekt is, waardoor ik Luik-Bastenaken-Luik niet rijd. Misschien volgend jaar."