• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Vangramberen dolt ook met Van Avermaet: "Niet slapen zoals vorige week"

  De olympische kampioen werd even geprikkeld door onze reporter.

  Maarten Vangramberen is nog maar net terug uit Mexico van de uurrecordaanval van Victor Campenaerts, maar onze reporter heeft geen last van een jetlag en was duidelijk in topvorm bij de start van de Amstel Gold Race. Dat ondervonden Oliver Naesen én Greg Van Avermaet.

  Met Oliver Naesen had Maarten Vangramberen het over Mathieu van der Poel, bij Greg Van Avermaet werd het interview op een andere manier aangevat. 

   

  "Heb je goed geslapen?", vroeg onze reporter aan de CCC-kopman. "Jaja, vrij goed", was zijn antwoord. "Dan moet je dat niet tijdens de koers doen zoals vorige week", riposteerde Vangramberen. De olympische kampioen kon er wel smakelijk mee lachen.