• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Pozuelo schittert opnieuw bij Toronto met 2 klassegoals

  Pozuelo trekt zijn goede prestaties bij Genk gewoon door in de MLS.

  Pozuelo trekt zijn goede prestaties bij Genk gewoon door in de MLS.

  Alejandro Pozuelo heeft zich zijn overstap naar de Major League Soccer nog niet beklaagd. Vrijdag maakte de van Genk overgekomen middenvelder al z'n derde en vierde treffer voor Toronto, en dat in 2 minuten tijd. Opnieuw twee goals met een gouden randje voor de Spanjaard.

  Toronto FC ontving vrijdag Minnesota, die zesde stond in de Western Conference. De ploeg van Alejandro Pozuelo en Belgisch international Laurent Ciman won met 4-3, onder meer dankzij twee wondermooie goals van ex-Genk-speler Alejandro Pozuelo.

   

  Voor Pozuelo staat de teller in de MLS zo al op vier goals in evenveel wedstrijden. Door de overwinning springt Toronto overigens opnieuw naar de tweede plaats, op een punt van leider DC United. Op de Twitter-pagina van Toronto reageerde Pozuelo op de overwinning van zijn team: "Het belangrijkste is de drie punten. We moeten voortdoen zoals we bezig zijn."

  VIDEO: Pozuelo scoort 2 keer in 2 minuten