• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar is na 12 weken in lappenmand net op tijd fit om PSG aan titel te helpen

  Neymar is weer klaar om te schitteren.

  Neymar is weer klaar om te schitteren.

  PSG kan vanaf morgen weer op de diensten rekenen van Neymar. De Braziliaanse vedette was 12 weken buiten strijd met een voetblessure.

  De laatste keer dat Neymar te bewonderen was in PSG-shirt dateert al van 23 januari, tegen Straatsburg. In die bekermatch moest de Braziliaan na een uur naar de kant door een blessure aan een middenvoetsbeentje. Daardoor moest hij 3 maanden revalideren.

   

  Vandaag kwam Thomas Tuchel met goed nieuws. "Vanaf morgen (tegen Monaco) kunnen we weer rekenen op Neymar", zegt de coach van PSG. "Hij heeft hard gewerkt met de juiste spirit. Neymar voelt zich weer bevrijd. Hij is een speciale speler."

   

  Ook vorig jaar stond Neymar maanden aan de kant met een gebroken middenvoetsbeentje. De Braziliaan haalde toen maar net het WK.

   

  Morgen kan PSG zich (met Neymar) tot kampioen van Frankrijk kronen. De afgelopen 2 matchen stelde de Franse sterrenclub het titelfeest telkens uit, door te verliezen tegen Nantes en Lille. Derde keer goede keer morgen?