• home
 • video
 • pas verschenen

  Liverpool verhoogt ticketprijzen voor Barça-fans om eigen fans te bekostigen

  " "

  Bezoekers uit Liverpool moeten 119 euro betalen in Spanje, de Engelse club legt 31 euro bij.

  Liverpool denkt aan zijn fans en volgt het voorbeeld van Manchester United: wanneer straks in de halve finale van de Champions League Barcelona op bezoek komt, moeten de Spaanse fans gevoelig meer betalen voor een ticket. Met de meerprijs subsidieert Liverpool de dure prijzen voor zijn fans in Camp Nou.

  Manchester United deed het voor de kwartfinales op het kampioenenbal. Barcelona rekende 102 pond (117,9 euro) aan voor een bezoekend toegangskaartje. Volgens de Britse media was dat het duurste ticket ooit voor een match van United, een finale niet meegerekend.

   

  Liverpool krijgt van Barcelona 4.620 uittickets aan 119 euro voor de heenmatch in Spanje op 1 mei. De Engelse club reageerde door de eigen prijzen voor bezoekers te verhogen tot datzelfde bedrag. Met de extra inkomsten kan de Engelse koploper de prijzen van de eigen fans voor de heenmatch drukken tot 88 euro, een mindering van 31 euro.

   

  De Barcelona-fans zullen dus op 7 mei bij de return op Anfield Road ook 119 euro moeten ophoesten.