• home
 • video
 • pas verschenen

  Verraadde Marcus Rashford hier de tactieken van Manchester United?

  Rashford liet een notitiebriefje van zijn coach op de grond vallen, vlak voor de neus van Barça-keeper Ter Stegen.

  Het verhaal van Manchester United in de Champions League is voorbij. In de kwartfinales was Barcelona te sterk. Een verschil in kwaliteit zou je kunnen aanwenden als reden, maar wie weet gaf Marcus Rashford ongewild te veel informatie door aan zijn concurrenten...

  Zo tonen beelden aan dat Rashford op een bepaald moment een briefje kreeg toegespeeld, met daarop notities van zijn coach Ole Gunnar Solskjaer. Rashford nam het briefje aan en liep ermee het veld op.

   

  Instructies leek hij echter niet te geven aan zijn ploegmaats en wat later liet hij het briefje vallen aan het strafschopgebied van Barça. Een benieuwde doelman Marc-Andre Ter Stegen raapte het op en keek wat erop stond. 

   

  Op het briefje stond overigens een 4-4-2-opstelling neergepend. Solskjaer wou dus zijn opstelling wijzigen op een bepaald moment, maar het hielp echter niet. United verloor met 3-0 van Barcelona.