• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen ziet tegenstanders voor oefenwedstrijden één voor één afhaken

  KV Mechelen werd kampioen van de Proximus League.

  KV Mechelen had in aanloop naar de bekerfinale op 1 mei 5 oefenduels op de planning staan. Na RWDM heeft ook KV Kortrijk afgezegd voor het oefenduel.

  KV Mechelen kroonde zich in maart tot kampioen in de Proximus League. Aangezien zij geen play-offs spelen, heeft de club anderhalve maand tijd tot aan de bekerfinale op 1 mei. Mechelen wil die tijd opvullen met vriendschappelijke wedstrijden.

   

  RWDM moest gisteren een oefenpartij spelen tegen KV Mechelen, maar blies die wedstrijd af, omdat ze te veel blessures hebben. Ook KVK, die op 23 april tegen Mechelen gingen spelen, heeft de vriendschappelijke wedstrijd afgelast omdat ze te grote ambities hebben in Play-off II. Zeker nu leider Union geen finale mag spelen bij gebrek aan een Europese licentie. 

   

  KV Mechelen verloor het 1e oefenduel tegen Lokeren met 3-0. Er volgt nog een wedstrijd tegen THES Sport uit de 1e amateurklasse en nog een wedstrijd tegen Lokeren. Op 1 mei speelt Mechelen de bekerfinale tegen AA Gent.