• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Keisse toont zijn gebroken elleboog: “Gelukkig was er een veiligheidskussen"

  Iljo Keisse heeft foto's van zijn gebroken elleboog gedeeld op Instagram. De renner van Deceuninck-Quick.Step brak zijn elleboog na een harde val tijdens Parijs-Roubaix.

  Na zijn zware valpartij in Parijs-Roubaix, onderging de Gentenaar in het ziekenhuis van Herentals een succesvolle operatie. 

   

  “Wat begon als een gewone tocht door de hemel van Compiègne naar Roubaix, eindigde abrupt midden op de weg bij een verkeersbord in Denain. Eindelijk begrijp ik waarom ze die wedstrijd de "Hel van het Noorden" noemen”, schreef Keisse op Instragram.

   

  “Gelukkig was er bij het verkeersbord een veiligheidskussen en ving mijn fiets de grootste impact op, anders had het veel erger kunnen zijn. Ik probeer nu zo snel mogelijk te herstellen, nadien begin ik aan mijn revalidatie.” (klik op pijltje op Instagram)