Ga naar de inhoud

Gestrande Benfica-fans zien match uiteindelijk op hotelkamer in Berlijn

 do 18 april 2019 17:11
Alvaro maakt zich klaar voor de match van de avond

In de Europa League moest Benfica donderdag op bezoek bij Eintracht Frankfurt. Terwijl de meeste uitfans de stad verkenden, stelden Alvaro en zijn maten vast dat ze zich van locatie vergist hadden. 

Eintracht Frankfurt speelt namelijk in Frankfurt am Main, eerder centraal gelegen in Duitsland. Dat is een goede 620 kilometer van Frankfurt Oder, de plaats waar onze Benfica-fans in kwestie gestrand waren.

 

Zonder files betekende dat 6 uur rijden, iets wat niet meer haalbaar bleek. Een bezoekje aan Berlijn kon de pijn toch enigszins verzachten.

 

De Duitse hoofdstad werd de eindbestemming van de heren. Ze zagen er zichzelf trouwens op de Duitse TV verschijnen: "We are famous now", konden ze er gelukkig om lachen. 

 

Pittig detail: de heren hebben de trip van Portugal naar Duitsland met de auto afgelegd. Goed voor 37 uren rijden, weliswaar met een tussenstop in Parijs. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Frankfurt Oder of Zoutelande?

Zou het kunnen dat ook zij te veel geluisterd hebben naar het liedje 'FrankFurt Oder', de originele versie van 'Zoutelande'? Mogelijk ligt daar de oorzaak van de vergissing...

Gestrande reizigers zien zichzelf in Berlijn op TV

Dubbele pech trouwens voor de dagtrippers. Benfica verloor op het veld van Frankfurt en ligt uit de Europa League. Dat mochten ze vaststellen op een hotelkamertje in Berlijn. 

 

Geniet mee van hun Instagram Story: https://www.instagram.com/alvaroslb1994/

 

 

Eintracht Frankfurt
einde
2-0
Benfica
    1. 68' - Doelpunt - Sebastian Rode (2 - 0)
    2. 75' - Geel - David Abraham
    3. 90+4' - Geel - Jonas
    UEFA Europa League - speeldag 2 - 18/04/19 - 21:00
    timeiconplayerhomeTimehomeIconhomePlayerscoreawayPlayerawayIconawayTime
    68'
    Sebastian Rode
    68'
    Sebastian Rode
    2 - 0