• home
 • video
 • pas verschenen

  Filou Oostende heeft vervanger voor geschorste Elias Lasisi beet

  De Colombiaan Braian Angola werd aan de selectie van Filou Oostende toegevoegd.

  Braian Angola mag zich vanaf nu speler noemen van Filou Oostende. De Colombiaan werd door de landskampioen aangetrokken als vervanger voor de geschorste Elias Lasisi. Angola krijgt een contract tot het einde van het seizoen, met optie op een extra jaar.

  "Braian Angola is een veelzijdige shooting guard die het Oostendse roster opnieuw extra diepgang moet geven", zegt de kustploeg in een tweet. "De Colombiaan wordt eind deze week in Oostende verwacht waarna alles in het werk zal worden gesteld om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen."

   

  Angola is een 25-jarige shooting guard. Hij speelde in de NCAA met Florida State University en kwam dit seizoen uit in de NBA G-league waar hij speelde voor Lakeland Magic.

   

  De Colombiaan moet de leemte opvullen die Lasisi achterlaat. Die laatste werd tot september geschorst na een duw aan een scheidsrechter.