• home
 • video
 • pas verschenen

  Oblak tekent bij: "Ik ga deze kleuren naar best vermogen verdedigen"

  Oblak speelde dit seizoen in de Champions League tegen Club Brugge.

  Jan Oblak heeft zijn verbintenis met Atletico Madrid verlengd. De Sloveen ligt nu vast tot 2023. Clubs die de doelman toch willen komen zullen tussen de 100 en 120 miljoen euro moeten neertellen.

  Jan Oblak kwam als vervanger voor Thibaut Courtois in 2014 naar Madrid. De 26-jarige Sloveen had een aarzelende start bij de club, maar groeide uit tot één van de beste keepers ter wereld en een vaste waarde in de goal bij Atletico. Hij stond al 203 keer tussen de palen en hield zijn netten 115 keer schoon.

   

  "Ik ben heel blij met deze contractverlenging. Ik heb deze kleuren altijd met heel veel overgave verdedigd en ik zal dat blijven doen. Ik blijf hard werken", vertelde Oblak. Hij haalde de finale van de Champions League in 2016, maar verloor die van stadsrivaal Real Madrid. Vorig seizoen won hij de Europa League.