• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Campenaerts viert in restaurant met Victoria-bier en pipi-speech

  " "

  Vader Gino en zoon Victor klinken met het toepasselijke Victoria-bier.

  Victor Campenaerts heeft afgelopen nacht (gisteravond in Mexico) zijn uurrecord gevierd in een restaurant in Aguascalientes. Samen met zijn kleine entourage hield hij het rustig en bescheiden: "55,089 km, meer moet dat niet zijn", klonk het in zijn speech.

  Zoals afgesproken mochten de aanwezige journalisten de feestavond in Mexico even meemaken. Victor klonk eerst met zijn vader met het toepasselijke Victoria-bier. 

  Daarna ging het gevolg aan tafel, waarbij een goedgeluimde Campenaerts het woord nam. Hij bedankte in zijn speech zijn verschillende teamleden, onder wie zijn mechanieker, kinesist, dokter, Kevin De Weert,... Dokter Ruud Van Thienen kreeg een speciale vermelding: "Voor het tot vervelens toe controleren van de densiteit van mijn pipi en het perfect afwegen van mijn eten."

   

  "Ik ben supercontent dat alles gelukt is. 55 km per uur, ietsje meer. Meer moet dat niet zijn."

  Vader en zoon Campenaerts aan tafel

  En met Kevin De Weert ertussen

  Eerder op de dag: emoties bij vader Campenaerts in laatste 5 minuten van recordpoging