• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Prachtige oefeningen en 3 Belgische medailles op WB acrogym

  Het Belgische viertal dat brons behaalde in Puurs.

  Afgelopen weekend was Puurs in de ban van acrogym. Op de WB-manche konden de Belgische gymnasten drie medailles veroveren. Kijk hier naar enkele knappe oefeningen.

  Drie Belgische teams mochten op het podium in Puurs: Charlotte Van Royen, Talia De Troyer en Britt Vanderdonckt moesten enkel 3 Russinnen voorlaten bij de trio's. Het brons was voor Bo Hollebosch, Lise De Meyst en Yana Vastavel.

   

  Bij de mannen was er brons voor een Belgisch kwartet. Noam Patel, Robin Casse, Jonas Anthoon en Hannes Garré mochten als derde op het podium. Zij moesten hun meerdere erkennen in een viertal uit China. Het zilver was voor een Portugees kwartet.

  De hoogtepunten van de eerste dag

  De hoogtepunten van de tweede dag