• home
 • video
 • pas verschenen

  Vincent Kompany: "Ik zal volgend jaar zeker nog voetballen"

  Vincent Kompany

  Zien we Vincent Kompany volgend seizoen nog bij Manchester City?

  Het contract van Vincent Kompany bij Manchester City loopt over enkele weken af, maar de Belg hoopt dat hij ook volgend seizoen het lichtblauwe City-shirt zal aantrekken. "Ik ben deel van de familie", zegt Kompany in een interview met Talksport.

  Vincent Kompany behoort tot het meubilair bij Manchester City. De 33-jarige verdediger speelt al sinds 2008 bij de club, al loopt zijn contract deze zomer wel af. Toch maakt de Rode Duivel zich geen zorgen over zijn toekomst, ook al liet coach Josep Guardiola al verstaan dat sentiment geen rol zal spelen bij een eventuele contractverlenging.

   

  "Ik zal volgend jaar zeker nog spelen. Bij Manchester City ben ik deel van de familie en we zullen deze situatie ook oplossen als familie", vertelt Kompany aan Talksport. "Wat de uitkomst ook is, het zal niks veranderen aan mijn relatie met de club."

   

  "Momenteel is mijn situatie geen prioriteit. Ik kan wel garanderen dat ik volgend jaar nog zal voetballen en proberen prijzen te winnen. Als je het einde van je carrière nadert, geniet je dubbel zo veel en dat is wat ik nu ook doe."