• home
 • video
 • pas verschenen

  VAR-magie: penalty voor Cercle wordt penalty voor Waasland-Beveren

  Scheidsrechter Geldhof bekijkt de beelden.

  Scheidsrechter Geldhof herzag zijn besluit na het bekijken van de beelden.

  Geen tijd gehad om alle matchen van de afgelopen speeldag te bekijken?  Geen nood, wij bieden u de vijf opvallendste video's aan, die u gezien moet hebben.

  Penalty voor Cercle wordt penalty voor Waasland-Beveren na VAR-moment

  Sommige voetbalfases moet je gezien hebben voor je ze gelooft. In Cercle Brugge - Waasland Beveren leek de thuisploeg een penalty te krijgen, maar dat was zonder de VAR gerekend. Die had in een fase eerder namelijk al een penaltyfout gezien. Ref Geldhof volgde dat oordeel. De bal ging op de stip...aan de andere kant van het veld. Oh ironie: Boljevic miste.

  Slotseconde in Kortrijk: doelman Pereira maakt bijna gelijk met omhaal

  Union is de trotse leider in groep B van Play-off II met 12 op 12. Het won het rechtstreekse duel om de leidersplaats van Kortrijk. Het had anders kunnen lopen. KVK-doelman Pereira scoorde in de allerlaatste seconde bijna met een omhaal.

  Horvath voorkomt maar net knullige owngoal van Denswil

  Club Brugge-speler Denswil had zijn dagje niet tegen Genk. Een slechte inspeelpass leidde de openingsgoal van Trossard in, maar het had nog erger gekund. De verdediger kwam heel dicht bij een owngoal.

  Toyokawa solliciteert naar Misser van het Jaar

  VAR speelt vier keer een belangrijke rol in Gent

  Het meest besproken VAR-moment van het weekend was het handspel van Mechele in Genk. Maar ook in Gent speelde de VAR een actieve rol. Bekijk de vier bewuste fases.