• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Pozuelo geeft 2 assists, maar Toronto verliest toch

  Alejandro Pozuelo en Jozy Altidore vieren het openingsdoelpunt tegen de Seattle Sounders.

  Toronto FC heeft gisteren verloren van de Seattle Sounders in de Major League Soccer (MLS). De ploeg van voormalig Rode Duivel Laurent Ciman kon een voorsprong niet vasthouden ondanks nog een uitstekende prestatie van Alejandro Pozuelo, die 2 assists gaf.

  Alejandro Pozuelo schilderde na 11 minuten een voorzet op het hoofd van Jozy Altidore (1-0). De twee kunnen elkaar trouwens goed vinden. In de eerste 3 wedstrijden die Pozuelo bij Toronto heeft gespeeld gaf hij al 4 assists aan Altidore en scoorde hij zelf al 2 keer.

   

  Pozuelo maakt een naam voor zichzelf in Toronto en is nu al één van de populairste spelers bij de fans. In zijn eerste wedstrijd pakte hij de fans in met 1 assist en 2 doelpunten. Een panenka en een prachtige lob die het publiek in extase brachten. 

   

  Toronto FC kon een voorsprong van 1 doelpunt niet vasthouden op het veld van de Seattle Sounders. Toronto, dat 4e staat in de Eastern Conference, verliest zo cruciale punten om aan te sluiten bij de top 3.

   

  De Seattle Sounders keerden de scheve situatie om en kwamen 3-1 voor. Jozy Altidore maakte in de 70e minuut nog 3-2 op een mooie doorsteekbal van Pozuelo.  Toronto kon niet doordrukken in de laatste 20 minuten. In de 93e minuut trapte Laurent Ciman nog een bal op de paal en kwam zo heel dicht bij de gelijkmaker. 

  Bekijk hier de doelpunten: