• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Einde van het avontuur voor Van Geneugden in Malawi

  Ronny Van Geneugden is trainer af bij Malawi.

  Ronny Van Geneugden krijgt geen nieuw contract als trainer van Malawi. "We konden het contract niet verlengen door de magere resultaten", zegt de Malawische voetbalbond.

  Ronny Van Geneugden werd in april 2017 aangesteld als trainer van Malawi. De ex-trainer van Racing Genk, Waasland-Beveren en OH Leuven krijgt geen contractverlenging als trainer van de nationale ploeg van Malawi.

   

  De 50-jarige Van Geneugden kon Malawi niet kwalificeren voor de Africa Cup. Dat is volgens de Malawische voetbalbond de reden om het contract niet te verlengen. "Wij voelen ons genoodzaakt geen verlenging van het contract aan te bieden aan Van Geneugden. De slecht resultaten zijn hier de hoofdreden voor", besluit de Malawische voetbalbond.

   

  Het was het tweede buitenlands avontuur voor Van Geneugden, die in Cyprus net geen volledig seizoen bij Enosis Paralimni aan de slag ging.