• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Robben: "Ben niet zeker of ik dit seizoen nog voor Bayern zal spelen"

  Arjen Robben tijdens een trainingssessie bij Bayern München.

  Arjen Robben vreest voor een afscheid in mineur bij Bayern München. De Nederlander verlaat Bayern deze zomer na 10 jaar, maar is bang dat hij niet fit geraakt voor de laatste wedstrijden van het seizoen.

  Arjen Robben staat al sinds eind november aan de kant met een bovenbeenblessure. De aanvaller sloot sindsdien enkele malen weer aan bij de selectie van de Duitse kampioen, maar dat was telkens van korte duur. "Het is enorm frustrerend om niet te weten wat er precies aan de hand is", vertelde Robben aan Sky Sports News.

   

  De Nederlander maakte eerder bekend Bayern na dit seizoen te verlaten. Een beslissing in verband met zijn toekomst nam hij nog niet. "Uiteraard informeerden andere clubs, maar wat ik wil is gewoon een langere periode trainen. Een beslissing heb ik nog niet genomen."

   

  De club uit München staat met nog 6 wedstrijden te gaan aan kop in de Bundesliga, met 1 punt meer dan het Borussia Dortmund van Axel Witsel.

   

  Bayern kan ook nog de Duitse beker (DFB-Pokal) winnen. In de halve finales staan ze tegenover Werder Bremen. Maar de kans bestaat dat deze matchen zonder de Nederlander zullen zijn."Ik ben er helemaal niet zeker van of ik dit seizoen nog voor Bayern zal spelen", verklaarde Robben.