Pochettino: "Mogelijk is het seizoen van Harry Kane voorbij"

  Harry Kane

  Harry Kane heeft mogelijk zijn laatste match van het seizoen gespeeld.

  De overwinning van Tottenham in de Champions League smaakte enigszins bitterzoet door de blessure van sterspeler Harry Kane. De ernst daarvan is nog niet bekend, maar trainer Mauricio Pochettino vreest alvast het ergste.

  De 2e helft van Tottenham-Manchester City was nog niet lang bezig toen Harry Kane iets te enthousiast een duel met Fabian Delph aanging en daarbij zijn eigen enkel blesseerde. De goaltjesdief verliet even later op krukken het nagelnieuwe stadion van de Spurs.

   

  "Zijn situatie baart ons zorgen", zegt Mauricio Pochettino. "We zullen hem een tijd moeten missen, misschien wel voor de rest van het seizoen. Hij heeft zijn enkel omgedraaid, dus we moeten even afwachten hoe de blessure zal evolueren. Hopelijk valt het toch nog mee. Maar er is niet veel tijd meer om terug te keren."

   

  Kane liep in januari een soortgelijke blessure op aan diezelfde enkel en die hield hem toen bijna 2 maanden van de velden. Pochettino: "Het lijkt erop dat het weer dezelfde blessure is. Het is heel triest en heel ontgoochelend."