• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ronaldo is in Amsterdam: "Hij zal in de basis staan tegen Ajax"

  Ronaldo geraakt fit voor de match tegen Ajax.

  Speelt hij of speelt hij niet? Het is de vraag die Juventus en Ajax bezig houdt. Cristiano Ronaldo zit alvast in de kern voor de heenmatch in de kwartfinales van de Champions League van morgenavond en coach Max Allegri vertelde vanavond op zijn perspraatje dat Ronaldo ook in de basis mag worden verwacht.

  "Ik ben niet ongerust", vertelde Cristiano Ronaldo twee weken geleden. De Portugees was in een interland tegen Servië geblesseerd uitgevallen, maar maakte zich naar eigen zeggen niet te veel zorgen over het kwaaltje aan zijn dij.

   

  Maar de voorbije wedstrijden kon Juve geen beroep doen op zijn sterspeler, die sinds zijn geweldige hattrick tegen Atletico Madrid in de Champions League het shirt van de Italiaanse kampioen niet meer gedragen heeft.

   

  Vandaag kwam er goed nieuws: Ronaldo is op het vliegtuig gestapt naar Amsterdam. Maandag kon hij al een deel van de training afwerken, vandaag trainde Ronaldo ook zonder problemen mee.

   

  Trainer Massimiliano Allegri vertelde op zijn persbabbel dat de Portugees ook aan de aftrap zal verschijnen. Voor Giorgio Chiellini en Emre Can lagen er geen tickets op de luchthaven klaar: zij zijn niet fit.