Hazard naar Real Madrid? Daar denken ze bij Tottenham toch anders over

  Het nieuwe shirt van Eden Hazard.

  Eden Hazard wordt de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid. Als het van concurrent Tottenham afhangt, speelt de Rode Duivel volgend jaar in hun shirt. In de fanshop lijkt zelfs al een exemplaar klaar te hangen. De echte Tottenham-fans weten wel beter.

  Eden Hazard blonk gisteren nog maar eens uit bij Chelsea. Met twee doelpunten, waarvan één pareltje, speelde de nummer 10 stadsgenoot West Ham United helemaal op een hoopje. 

   

  De Rode Duivel wordt de laatste tijd gelinkt aan Real Madrid. De Koninklijke moet dan wel meer dan 100 miljoen euro op tafel leggen om Hazard weg te kunnen plukken uit Londen.

   

  Ook bij Tottenham denken ze kans te maken om Hazard aan te trekken. In de fanshop lijkt zelfs een shirt klaar te hangen met daarop de naam Hazard. Al weten de echte fans natuurlijk wel beter...

   

  Voor alle duidelijkheid: het gaat om een shirt van ex-speler Micky Hazard. Die speelde in de vorige eeuw meer dan 100 wedstrijden voor Tottenham met het rugnummer 5. Jan Vertonghen is zijn shirt dus niet meteen kwijt aan diens naamgenoot Eden.

  Het doelpunt van Hazard: