Ook papa Verschueren ging destijds de confrontatie aan met de fans

    0 / 0

    Anderlecht-manager Michael Verschueren stapte zondag op een woedende menigte supporters af en ging met hen in gesprek. Gewaagd, maar hij heeft het van geen vreemden. Ook papa Michel trok destijds naar het Anderlecht-vak op bezoek bij Westerlo.

    In 2000 was de context op het veld van Westerlo net iets anders. Anderlecht kon de titel pakken, maar ging in het Kuipje de boot in met 5-0. De Anderlecht-fans wilden het veld bestormen, waarop Michel Verschueren zijn verantwoordelijkheid nam en tussen de fans ging staan.

    "Wie weet nog toekomst bij de politie"

    "In feite is er niet zo heel veel gebeurd", zei Mister Michel na afloop. "De rijkswacht heeft mij geroepen en ik heb dat gedaan omdat ik vind dat het mijn plicht is men dat vraagt. Wie weet heb ik nog een toekomst bij de politie."