• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Actie Malinovski verdiende volgens helft Sporza-surfers zelfs geen rood

  Was scheidsrechter Visser te streng? Volgens de helft van jullie wel.

  Genk-middenvelder Roeslan Malinovski riskeert de rest van de play-offs op het strafbankje te zitten, want het Bondsparket eist 7 speeldagen schorsing na zijn rode kaart tegen Gent. Maar volgens de helft van de Sporza-surfers was het incident met Birger Verstraete zelfs geen rood kartonnetje waard. 31 procent vindt dan weer een milde straf terecht.

  Beoordeel hier het incident nog eens:

  Vandenbempt: "Vordering is een grap"

  De Geschillencommissie doet vrijdag een uitspraak over de zaak-Malinovski. Volgens analist Peter Vandenbempt is de vordering van het bondsparket "een grap". "Hopelijk hebben de leden van de Geschillencommissie perfecte ogen", zei hij.