• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Had u Bettiol in uw Wielermanager-ploeg? Dan was u een uitzondering

  Wie in de Sporza Wielermanager plaats had voor Alberto Bettiol in de selectie voor de Ronde van Vlaanderen heeft dit weekend een goede zaak gedaan. De Italiaan verraste vriend en vijand met een solo in Vlaanderens mooiste. 

  De Ronde van Vlaanderen was de achtste speeldag in de Sporza Wielermanager. Met Alberto Bettiol kregen we een verrassende winnaar. Ook de meesten onder u hadden geen rekening gehouden met de relatief onbekende Italiaan.

  Slechts 544 deelnemers op een totaal van 23.877 hadden Bettiol in hun team geselecteerd voor de Ronde. Dat is een percentage van 2,28 %. Daarvan durfden slechts 4 deelnemers Bettiol als kopman uit te spelen, oftewel 0,016% van alle Sporza Wielermanager-spelers. Die 4 doen een goede zaak in het klassement en scoren zo 125 punten. Wie de winnaar gewoon in de ploeg had, krijgt er 100 punten bij.

   

  http://wielermanager.sporza.be