Ga naar de inhoud

Zware blessure betekent einde seizoen voor Rode Duivel Koen Casteels

 ma 8 april 2019 18:01
Koen Casteels is de nummer één bij Wolfsburg.

Koen Casteels heeft bij Wolfsburg een blessure aan zijn rechterdijbeen opgelopen. Casteels zal dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie komen voor de Duitse club.

De 26-jarige doelman van Vfl Wolfsburg heeft een ernstige blessure opgelopen aan zijn rechterdijbeen. Volgens een bericht van de club zal Casteels het seizoen waarschijnlijk niet kunnen afwerken.

 

Casteels blesseerde zich tijdens de opwarming voor de thuiswedstrijd in de Bundesliga tegen Hannover (3-1). Uit verder onderzoek kwam een ernstig spierletsel in zijn rechterdij aan het licht.

 

De Rode Duivel speelt sinds de zomer van 2015 voor Wolfsburg. Hij is er de vaste nummer één en kwam dit seizoen al tot 29 officiële duels, waarvan 9 clean sheets. De doelman is ook een vaste waarde in de selectie van de Rode Duivels. Mogelijk komen de interlands in juni, thuis tegen Kazachstan (8 juni) en Schotland (11 juni), in het gedrang voor hem.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.