• home
 • video
 • pas verschenen

  Na Lecluyse en Buys "tekent" ook Timmers voor Team Iron van Hosszu

  Pieter Timmers zal de nieuwe International Swimming League afwerken voor het team van de Hongaarse Katinka Hosszu, Team Iron.

  De International Swimming League laat 12 "zwemclubs" tegen elkaar srijden: 6 Amerikaanse en 6 Europese. Elk team telt 12 mannen en 12 vrouwen. De competitie wordt georganiseerd tussen augustus en december 2019, met een Final Four in Las Vegas. Met de resultaten in hun wedstrijden dragen de zwemmers en zwemsters bij voor het puntentotaal van hun ploeg.

   

  Pieter Timmers zal, net als Kimberly Buys en Fanny Lecluyse, de vlag dragen van de club van Katinka Hosszu, bijgenaamd The Iron Lady (vandaar ook Team Iron). Voor die ploeg zwemmen buiten de 3 Belgen en de Hongaarse kapitein ook onder meer Ranomi Kromowidjojo en Vladimir Morozov.