• home
 • video
 • pas verschenen

  Verrassing: Jolien D'hoore maakt haar rentree in de Ronde van Vlaanderen

  Jolien D'hoore.

  D'hoore verschijnt morgen aan de start in Oudenaarde.

  Het voorjaar van Jolien D'hoore (29) zit er dan toch niet op. Onze landgenote brak op 15 maart haar sleutelbeen in de Drentse Acht, maar enkele weken later zal ze toch weer een rugnummer opspelden in de Ronde van Vlaanderen.

  Jolien D'hoore miste haar entree bij topploeg Boels-Dolmans door een val in de Drentse Acht. Haar voorjaarscampagne leek voorbij nog voor haar wegseizoen goed en wel begonnen was, maar sneller dan verwacht maakt D'hoore toch weer haar opwachting in het peloton.

   

  Boels-Dolmans bevestigde vandaag dat D'hoore zal deelnemen aan de Ronde. "Ik ben zo blij dat ik net voor mijn favoriete koers terug ben", schrijft D'hoore op Twitter. "Ik zal de steun van iedereen meer dan ooit nodig hebben."